Хе-хе, създадох новина, Барекедирах се !

01.04.2014 20:53

Защо не се ожених за Пища Хуфнагел?

Създателят на новини

Преди години, докато се чудех, за чик хуй му е на Коритаров да показва (ползва), като помощник Лора Крумова … се излюпи стажанта Бареков. Отначало не му обръщах внимание, но един ден като го видях, истински, детски, да се радва и да крещи „създадохме новина, създадохме новина“…вече започнах да го наблюдавам. Пази боже сляпо да прогледне! Доживяхме, журналист с претенция за новинар, да се радва, че бил създал новина! Нима, този юноша бледен, не беше гледал, задължителния филм за журналисти „Телевизионни новини“, а защо не и „Телевизионна мрежа“. Вместо да спазва „законЪт“ на новинара да съобщава само факти и да не създава такива, селянинЪт взел, че дошъл в Софето за да го покори и разбие – инфантилно се радва на „създаването“ на новини.

Е, ако се абстрахираме от тези, вече стари факти, в днешно време получаваме потвърждение на диагнозата, за „себеизявяване на всяка цена“, особено виждайки, какво чудо се заформя с проекта „България без цензура“.

Винаги, когато човек си каже – „толкова е тежко положението, че повече няма на къде“ и ето, идва момент в който нещата се осират и размирисват още повече.

 

Мдаааа, мъка, мъка, простотия и профанщина е превзела българските информационни медии..

Вашият коментар