Имигрантите, българите и предателите

Срещнах в мрежата да се върти интересен разказ. Реших да го пусна тук .. и като традиция.. размисли за него. Разказът е полезен и за това, че дава приблизителен отговор, защо Европа и в частност България стигна до това положение с имигрантите.

 

Напълно съзнателно, определени политически кръгове и физически лица от Англия и САЩ използват несъвършенствата в законодателството на европейските страни. Инспирирайки нежни или твърди революции по света, с педантична последователност организират нарастващ имиграционен натиск върху Европейския съюз. Това подрива подрива ЕС, както икономически, така и в социално отношение. Дошъл е момент, когато интересите на САЩ и Англия силно се разминават с тези на страните от Европейския съюз, но странно защо, европейските институции се правят, че не виждат конфликта на интереси. Практически, застрашена е националната сигурност на държавите от ЕС, заради злоумишлени действия на споменатите държави и отделни физически лица. Крайно време е институциите на ЕС да проведат раследване относно анти-съюзната политика на споменатите обекти и субекти.

 

P.S.

Да не пропусна да спомена и педераската дейност в България на Хелзинския комитет, в подриването на държавните устои и законите на Републиката ни!

 

РАЗКАЗ

Един чужденец, влязъл незаконно у нас, отишъл при българин и му поискал и 1 ябълка, понеже не бил ял цял ден. Нашенецът, понеже бил добряк, му дал.
На следващия ден инородецът дошъл с 10-те деца си деца и поискал хляб, понеже били гладни. Нашенецът, имал само един единствен хляб за себе си, жена си и 2-те си деца. Дал хляба на чужденеца, а семейството му гладувало цял ден.
На по-следващия ден чужденецът дошъл отново с 4-те си жени.
– Дайте ми плат – казал чужденецът, за да скрия лицата на жените си, понеже вие сте неверник и не трябва да ги виждате.
Нашенецът нямал плат. Взел дрехата на жена си, разкъсал я на 2 и я дал на чужденеца.
На по-следващия ден чужденецът дошъл отново:
– Трябва ни място, където да се молим на аллах.
– Аз имам само тази къща – кротко отговорил българинът.
– Малка е, но като няма друго, и тя ще стане. Вие неверниците не разбирате колко е важно да се молим всеки ден в точно определено време и точно определена поза. Ако не ми дадеш къщата си, ще се молим пред нея по 5 пъти всеки ден.
Нашенецът знаел, че ако другите видят как чужденецът се дупи по 5 пъти на ден пред къщата му, ще го обвинят в нетолерантност. Извел жена си и двете си деца от къщата. От три дни не били яли, а жена му била и гола, понеже дал дрехата й за фередже на чужденките…

Тия, които обвинили комшията му в ксенофобия, понеже отказал да им даде къщата си, живеели в палати. Тия палати построили с парите, които получили, за да обиждат сънародниците си с „ксенофоби“, „расисти“, „нацисти“, да ги определят като националисти.
Минали 2 години. Един ден при предателите дошли стотици чужденци:
– Тия палати ги построихте с пари, получени благодарение на нашето съществуване. Следователно те са наши.
– Ма как така. Ние ви помагахме…
Чужденците хванали обитателите на палатите и ги изгонили не просто от жилищата, а от страната.
– На нас предатели не ни трябват – казали те. – Веднъж предател, цял живот предател.

Вашият коментар