#Предложение за промяна в Конституцията на България

Пиша до всички ви,

Нека има време, да осъзнаете и възприемете идеята, която предлагам, а на по-късен етап тя, да се превърне в нов член от Конституцията на Република България.

 

Става дума за следното..

Дали заради политически или икономически причини, но винаги ще има ламтящи хора за печалба, влияние над другите и власт. Ако отрано се организираме всички, обикновени хора и наложим на политиците предложението ми, .. в бъдеще ще имаме нещо, което други държави няма да имат – независимост!

 
Предлагам, като нов член в Конституцията ни, да се запише че никой няма право да ограничава, забранява или контролира, производството и използването на енергия за лично (семейно) ползване, произведена чрез персонални (домашни) генератори на електрическа или друга енергия.

 

По този начин, ще осигурим на децата си, защита срещу алчни корпорации, лица или организации, които искат да сложат ръка върху бъдещи и настоящи технологии за повишаване енергийното благосъстояние на населението.

 

В Испания, правителството се опита да наложи нов данък върху енергията добивана от слънчеви колектори и за малко да успе… хората там имащи слънчеви панели, щаха да плащат „данък Слънце“.

Нека се сплотим в името на нашите деца и заложим защита в българската Конституция срещу опитите за узорпиране на енергията!

 

P.S.

Ако някой смята, че генераторите за получаване на свободна енергия (в частност електричество) са фантасмагории, значи че без притеснения може да подкрепи идеята, защото тя не би му навредила (а ако се окаже пък че тя е истина, той ще бъде горд, че я е подкрепил).

 

 

Връзки:

В НАСА тестваха успешно вечен двигател, който работи без гориво

Thrust Production from an RF Test Device Measured on a Low-Thrust Torsion Pendulum

 

 

Вашият коментар