Уфф, насъбра ми се за тези три дни

Control center

През тези три-четири дни доста ми се насъбра. Не, нищо специално, просто битовизми, които все повече ме карат да се замисля, къде живея, какво правя..

Но нека вървим поред в тези размисли.

 

Тръгвам сутрин да се трудя, бул.България, в този ранен час е почти изцяло залят от талази от софиянци с пернишки, благоевградски и кюстендилски номера, няма как, хората идват на работа, семейства хранят. Времето е мрачно и вали. От време на време, бясно ме изпреварва някой безсмъртен кретен PK, като отгоре на това е пуснал и задната си светлина за мъгла, ще ми извади очите, явно като свети в очите на хората отзад си мисли, че е изпълнил гражданския си дълг на съвестен шофьор. Деня започва подозрително напрегнато. Стигам до Ректората и Орлов мост. Да му е*а майката, на този, който е измислил на такова голямо кръстовище, зелената светлина на светофара да трае само 18 секунди. В този случай, ако първа кола е някоя кака, докато включи онези страшно тежки скорости и … работата отече, минават само 3 коли. Нищо, сутрин е, ведри сме, целият ден предстои, продължавам. В отсрещното платно, като погледнеш към високото, се вижда онова неприятно мигане на синя и червена светлина, на два автомобила от НСО. Ахаааа, карат някой педерас, който отива на работа,… дано не бутнат някой по-надолу, като пресичат през пешеходните пътеки, примери помним доста. Следва тапата на 4-ти километър. Яснооо, пак ще се бутаме. Как веднъж тоя КАТ, не вземе и да направи едно показно, как се регулира, промяна на движение при подобен ремонт на мост? Ами, ще покаже, ще се извини, че плана за регулиране се одобрявал от Столична община… и да и не, в Закона ясно пише, но като знам колко са смотани в КАТ, ясно е, че няма кой да свърши това. Успявам да стигна до работното ми място. Команден център, ситуационен пункт, 40 екрана, половината показват идиотите в България (основно), а останалите новини от света, от мрежата, от институти, от разни други организации – света се е събудил.

 

Какво имаме?

Гледам запис на изявление на Президента. Става дума за Украйна. Изразява солидарност с държавите от НАТО и украинския президент Порошенко. Нещо ме яде отвътре. Тоя Росен не беше такъв, промени се. Беше ученик, любознателен, трудолюбив, завърши, после отиде в Германия. Свърза се със строителния бизнес, с Линднер, Бизнес паркът..и други хора. До тук добре, ама за къф хуй се навря в политиката, зле ли му беше? Ами жена му? Не се ли сети, че ще причини на семейството си изключително неудобство, дори върховно? Но, това не е главното. Притеснява ме, че се слага на американците, прекалено…Бойко ли го подкукороса, някой негов съветник ли, но здраво омаза нещата. Добре де Росене, лоялен си на военния съюз и позицията на ЕС, добре, това е разбираемо, но как спиш? Аз до сега не знам такъв случай на изтребване на хора, какъвто се твори в Донецка и Луганска области в Украйна. В Сирия, като гръмнат една ракета в жилищен квартал и става голям шум, всички медии пишат, комисии от ООН се изпращат и т.н. А, какво става в Украйна? Всяка нощ, армията стреля със стотици ракети върху градовете на Донецкия район, умират десетки и стотици цивилни, а в България гък не се казва, нали сме лоялни на Чичо Сам. Седя и си мисля, какво прави Росен? Нима жена му одобрява бомбардировките над жилищните квартали? Вероятно не. Дори си мисля, че и Росен не ги одобрява, но нали е лоялен, не може да се изкаже против този геноцид. Добре де, Росене това не е ли много цинично? Тогава, какво правиш там, къде си тръгнал, къде? Компроментирал си се достатъчно в очите на хората и това, че явно или зад гърба ти ще те псуват, не те ли притеснява (меко казано)? Ох, здраво си я омазал!

Пффф, значи Косово може, а Новорусия не може? Двоен стандарт. На мен такива хилави и двулични политици не ми трябват, на минутата ги уволнявам, те стават нисши същества, без чест. Същия е и оня президент, как се казваше, с конската физиономия 1999г. Едно време, нашите заможни българи, за да ги помнят всички и родината им да напредва адекватно, правят дарения, библиотеки, университети (братя Георгиеви примерно), а сега нашите нисши политици, след като слезнат от институцията изчезват. Конския, преподавал нещо в САЩ, какво бре умник нагаждачешки. Костов, същия смотльо. Дянков, този престъпник, къде си бре сладур, ела на една тренировка в гората да се запознаем!  Някога България е била силна, защото хановете и заможните са трупали за нея. Сега България е бедна и слаба, защото водачите и я грабят постоянно…

Лошото е, че идват отново избори, а няма за кой да гласуваш, налични са само старите, омразни педераси.

Еййй, какво излияние се получи!

 

Я да видим, какво друго има… другите педераси с КТБ източването…нищо интересно.

Мрежата… нищо интересно… стандартните психари дежурят във форумите. Това „Вести“, „Днес“, „Капитал“ ..пародия на медии, неграмотно списвани статии, нямащи нищо общо истинността и фактите…но, в същност, тях кой вече ги чете.

 

Финансови пазари…мъртвило.

Палестина и Израел…лошо развитие на ситуацията, ескалират военни действия.

Друго?

 

Нещо се мъти в перспектива, но още не мога да го осмисля. Има напрежение при англосаксонците, което идва отвътре и причината не е политическа, само да не е онова, за което се подготвят някои „фантазьори“. Нищо, ще разберем, рано или късно, при това ние ще го усетим от първите, нали сме натегачите на ЕС и САЩ. Като си говори за „нещо“ препоръчвам на предвидливите и начетени люде, докато се разхождат през почивните дни, да се оглеждат за „евакуационни точки“ с наличие на изворна вода за пиене и на завет от мощна ударна или атмосферна вълна! Няма да ви струва особено скъпо, ако си направите една раничка съдържаща, „най-необходимите неща“.. като, документи, батерии, бинокъл, LED фенерче с динамо, радиоприемник, walkie-talkie PMR 446, комплект за оцеляване с игли, куки, шило, нож, филтри за вода, ветроупорна запалка или по-добре бензинова, въже и задължително хладно и огнестрелно оръжие, ремъци и ленти за стягане, те винаги са много полезни. Лекарства, силни обезболяващи, антидизинтерийни, антибиотик, капки за очи и уши, вентолин, поне една банка физиологичен разствор, той ства за всичко..

 

Времето лети, деня си минава, а от всички екрани все тъпотии и примери за човешко падение. Единствено информацията от учените е интересна, но и тях, знае ли ги човек, за кого работят в крайна сметка.

Учените!

Сетих се, че в малайзийския самолет, който свали украинската армия имаше 108 водещи учени в областта, за борбата със СПИН. Подобен списък с учени имаше и в другиля „изчезнал“ самолет на малайзийските аеро линии, но в областта на физиката и енергията. Имам чувството, че  учените са се доближили до нещо важно и искат да го споделят, а някой не желае това да се случии е готов на всяка цена да го предотврати..

 

В мрежата, а и тук в София, започнаха да се увеличават съобщенията за прелитащи машини без обозначения и идентификация. Приемниците на транспондерите от самолетите не отчитат нови обекти, но е факт, че има визуален контакт … това е друга тема.

Трябва да се прибирам.

Тръгвам. Лошо, каката от ляво не ме отчете като участник в движението и щеше да ме „вземе“. Внимавай! Да де, но ето и тази, кара Кашкай, а в ясно и слънчево време е набримчила дългите светлини, баси тъпото парче, не вижда ли онази синя лампичка на таблото, която показва, че кара на дълги? Карам. Карам, ама този с „Х“ лети, няма пешеодни пътеки за него, правилника, знаците и маркировката е за софиянци, него не го засяга. Карам. Мисля. Ясно е, че обществения консенсус, за спазване на законите в България е девалвирал. Много се краде, много се лъже, много хитреци, много муфтаджии. А, знам, че природата е велика и това ме успокоява, защото по нейните правила вървимкъм самоочистване, „санитарен полуден“, въпроса е кои ще бъдат очистени!

 

 

 

 

Вашият коментар